<
>

3(!) homeruns Taylor helpen Dodgers terug in series tegen Braves

Los Angeles Dodgers heeft in game 5 Atlanta Braves met 11-2 verslagen. De Dodgers zijn daardoor in de National League Championship Serie teruggekomen tot een 3-2 achterstand. Grote man bij LA Dodgers was Chris Taylor. Hij sloeg deze wedstrijd maar liefst drie homeruns, wat hem een gedeeld clubrecord in het naseizoen oplevert.

Taylor had zijn kunstjes niet op een beter moment kunnen laten zien: bij een nederlaag zouden de Dodgers uitgeschakeld zijn geweest. De laatste zeven wedstrijden waarin de Dodgers uitgeschakeld zouden kunnen worden in postseason, werden allemaal gewonnen.

Kenley Jansen

In de negende inning kwam Kenley Jansen als closer op de heuvel voor de Dodgers, en hij deed wat hij moest doen: in slechts 9 pitches kreeg hij drie ‘nullen’ op het scorebord en beëindigde daarmee de wedstrijd. Het was niet allemaal goed nieuws voor de Dodgers: nadat in Game 4 Justin Turner al geblesseerd moest afhaken, ging in de eerste inning van Game 5 pitcher Joe Kelly naar de kant. Voor zowel Turner als Kelly lijkt het seizoen al ten einde.

Game 6 tussen de Atlanta Braves en LA Dodgers wordt in de nacht van zaterdag op zondag om 2:00 uur gespeeld en is te zien op ESPN 3.