<
>

MLB: Jansen schittert in comeback Dodgers

Los Angeles Dodgers heeft in Game 3 wat terug gedaan in de American League Championship Series tegen de Atlanta Braves. In de achtste inning keken de Dodgers nog tegen 5-2 achterstand aan, maar de Dodgers draaiden de wedstrijd helemaal om. Closer Kenley Jansen had een hoofdrol.

In de negende inning kwam verving Jansen de startende werper Tony Gonsolin en de 34-jarige Nederlander, geboren op Curaçao, gooide de wedstrijd uit.

Comeback Dodgers
Door een homerun van Corey Seager begonnen de Dodgers nog goed aan de wedstrijd, maar mede door honkslagen van Joc Pederson, Adam Duvall en Dansby Swanson kwamen de Braves op voorsprong. Ozzie Albies kwam in de vijfde inning nog over de thuisplaat en maakte er 5-2 van. Zijn Atlanta Braves leken lange tijd op een 3-0 voorsprong te komen in de Series, maar in de achtste inning sloeg Cody Bellinger een zeer belangrijke homerun met twee man op de honken. De Dodgers trokken de stand gelijk: 5-5. Mookie Betts zorgde er met een honkslag voor dat Chris Taylor de 6-5 kon aantekenen.

Game 4: LA Dodgers vs. Atlanta Braves is vannacht om 2.00 uur LIVE te zien op ESPN.

Bogaerts ziet voorsprong verdwijnen met Red Sox
In de National League Championship Series heeft Houston Astros de stand gelijk getrokken na een klinkende 9-2 zege op Boston Red Sox. Het staat nu 2-2 in de best of seven-serie.

Xander Bogaerts zette de Red Sox nog op een 2-1 voorsprong na een homerun in de eerste inning, maar daarna liet de thuisploeg het flink afweten in de beslissende negende en laatste inning. De Astros maakten maar liefst zeven punten.

Game 5: Boston Red Sox vs. Houston Astros is vanavond om 23.00 uur LIVE te zien op ESPN.