<
>

MLB: Red Sox en White Sox winnen in play-offs

In de play-off series van de Major League Baseball hebben de Boston Red Sox de leiding gepakt tegen de Tampa Bay Rays. De Red Sox hadden in game 3 uiteindelijk 13 innings nodig om de 6-4 eindstand op het bord te zetten. Christian Vazquez sloeg met een man op de honken een walk-off homerun en zorgde zo voor de overwinning van de negenvoudig World Series kampioen. De ploeg van Nederlander Xander Bogaerts staat daardoor nu met 2-1 voor in de best of 5 series.

De Chicago White Sox wonnen vannacht van de Houston Astros en blijven daardoor in leven in de series. De Astros stonden voorafgaand aan de wedstrijd met 2-0 voor en dus moesten de White Sox winnen om in het spoor te blijven. De White Sox deden wat ze moesten doen en wonnen met 12 tegen 6, waardoor de achterstand in de series nu is verkleind naar 2-1.

Vanavond vanaf 19:00 uur dendert het MLB-geweld door op ESPN. Dan nemen de Braves het op ESPN2 op tegen de Brewers. En om 1:00 uur op dezelfde zender game 4 tussen de Red Sox en de Rays. Voor de liefhebber is er dan om 4:30 uur ook nog game 3 tussen de Dodgers en de Giants.