<
>

Razendspannende ontknoping in de MLB live bij ESPN

ANP

In de Major League Baseball staan de play-offs voor de deur. Ploegen als de Milwaukee Brewers, de Houston Astros en de Tampa Bay Rays zijn al geplaatst voor het naseizoen, maar in de American League is er nog volop strijd om de wild card tickets. Via een wild card game kunnen ploegen zich alsnog plaatsen voor de play-offs.

Met nog één speeldag te gaan in het reguliere seizoen ligt in de American League alles nog open. De Boston Red Sox (de ploeg van Nederlander Xander Bogaerts), New York Yankees, Seattle Mariners en de Toronto Blue Jays zijn allemaal nog kanshebber voor twee wild card plaatsen. De Red Sox en de Yankees staan er nu het beste voor.

Stand van zaken American League
Boston Red Sox: 91-70 (staan nu op pole postion voor wild card 1)
New York Yankees: 91-70 (staan momenteel op wild card 2)
Seattle Mariners: 90-71 (staan 1 wedstrijd achter op Boston en New York)
Toronto Blue Jays: 90-71 (staan 1 wedstrijd achter op Boston en New York)

Als de Red Sox en de Yankees ‘gewoon’ winnen gaan zij sowieso naar de wild card game. Maar als één van die ploegen een misstap maakt en de Mariners en/of de Blue Jays hun laatste wedstrijd winnen, komen er beslissingswedstrijden tussen de ploegen die gelijk staan.

Ontknoping live bij ESPN
Vanavond om 21:00 uur spelen de Yankees thuis tegen de Rays en dat zal nog lastig zat worden, want de Rays zijn het beste team van de American League dit seizoen. Op ESPN4 zie je vanavond LIVE die wedstrijd tussen de Yankees en de Rays. Verder nemen de Red Sox het op tegen de Washington Nationals, de Mariners tegen de Los Angeles Angels en de Blue Jays tegen de Baltimore Orioles.