<
>

5-0 voorsprong ditmaal wel voldoende voor de winst Astros

Dat wat in Game 1 de Astros niet voor elkaar kregen, lukte een dag later wel: een 5-0 voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en de Phillies werden uiteindelijk met 5-2 verslagen. Een dag eerder zorgde Philadelphia Phillies nog voor een ongekende sensatie door een 5-0 achterstand om te draaien en met een 6-5 overwinning van het veld te stappen.

Degelijke overwinning Astros
Zo zinderend als de openingswedstrijd van de World Series werd Game 2 tussen Philadelphia Phillies en Houston Astros niet, maar ook nu werd een heel hoog aangetikt. Ook nu hadden de Astros vanaf moment één de wedstrijd onder controle. Bij de Astros zullen ze af en toe hebben teruggedacht aan Game 1: ook nu had de ploeg van coach Dusty Baker weinig tijd nodig voor een 5-0 voorsprong.

Jeremy Pena, Yordan Alvarez openden door goede honkslagen die in het achterveld terecht kwamen al snel de score. Door een foute aangooi bij de Phillies kon Yuli Gurriel een honk bereiken en Alvarez het derde punt pakken.

Alex Bregman zorgde met een fantastische two-run homer er al in de vijfde inning voor dat Astros al heel snel op 5-0 voorsprong stonden. Ondanks dat de Phillies nog terugkwamen tot 5-2 nadat Alec Bohm Nick Castellano allebei een punt binnenhaalden, kwamen de Astros ditmaal niet in de problemen.

Game 3 van de World Series zie je in de nacht van maandag op dinsdag om 00:30 uur LIVE op ESPN.