<
>

Comeback Phillies in eerste game World Series

Philadelphia Phillies heeft de eerste wedstrijd in de World Series tegen Houston Astros gewonnen. De Phillies draaiden een 5-0 achterstand om en wonnen de wedstrijd uiteindelijk in de tiende inning met 6-5.

Houston Astros kwam door een homerun van Kyle Tucker in de tweede inning op voorsprong en breidde die ook gelijk uit naar 2-0. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Astros, die in de derde inning, opnieuw door een prachtige klap van Tucker, op een 5-0 voorsprong kwamen.

In de vierde inning begon het te lopen bij de Phillies en deed het wat terug: 5-3. Het geloof begon te groeien in een comeback en een inning later stond het zowaar gelijk.

Uiteindelijk was er een tiende inning nodig om de wedstrijd te beslissen en trokken de Phillies de wedstrijd naar zich toe. Een comeback die vijf teams eerder hebben volbracht in de World Series, zorgt voor een 1-0 voorsprong in de best-of-seven series voor de Phillies.

De tweede wedstrijd in de best-of-seven series tussen Philadelphia Phillies en Houston Astros is in de nacht van zaterdag op zondag om 02:00 uur LIVE te zien op ESPN.