<
>

Astros en Phillies op matchpoint in Division Series

Voor de derde keer achter elkaar hebben de Astros de Yankees weten te verslaan. In het Yankee Stadium heeft de thuisploeg een beschamende 5-0 nederlaag geleden voor het oog van bijna 48.000 toeschouwers. Door de harde nederlaag kan alleen een wonder New York Yankees nog tot de World Series leiden.

Slechts één club in de rijke MLB-historie is het gelukt om na een 3-0 achterstand de best-of-seven-serie alsnog winnend af te sluiten. Deze statistiek dateert alweer van 2004 toen Boston Red Sox een 3-0 achterstand volledig omkeerde tegen de Yankees. Door dit slechte resultaat staat New York Yankees op het punt om voor het vijfde jaar op rij te worden uitgeschakeld in de play-offs.

Houston Astros laat al drie wedstrijden op rij zien simpelweg beter dan de Yankees te zijn. Ook in het reguliere seizoen was dat al het geval. Cristian Javier was vannacht opnieuw op dreef als pitcher. Chas McCormick sloeg in de tweede inning een waanzinnige homerun die het publiek in New York tot zwijgen bracht en Christian Vázquez zorgde er met zijn slag voor dat de 4- en 5-0 binnengelopen konden worden.

Game 4 tussen de Yankees en Astros zie je vannacht vanaf 01:00 uur LIVE op ESPN.

Spektakelstuk Phillies
De Phillies komen in de best-of-seven-serie tegen de Padres op een 3-1 voorsprong en hebben dus nog één overwinning nodig voor het bereiken van de World Series. Door het spektakelstuk van Game 4 in het Citizens Bank Park met 10-6 van San Diego Padres te winnen, ziet het er heel goed uit voor het team uit Philadelphia. In een wedstrijd waarin lang niet alles goed ging voor de Phillies en de ploeg op achterstand kwam, lukte het mede door mannen in vorm Bryce Harper en Kyle Schwarber de wedstrijd binnen te slepen.

Game 5 tussen de Phillies en Padres zie je zondagavond 20:30 uur LIVE op ESPN 3.