<
>

Honkbaltalent Druw Jones tweede in MLB Draft

Druw Jones is vannacht gekozen in de MLB-draft. Jones gaat daarmee zijn vader achterna, honkballegende Andruw Jones en dus zijn de verwachtingen heel, heel hoog. Hij gaat spelen voor Arizona Diamondbacks.

Groot talent
Druw Jones wordt in Amerika gezien als het grootste talent dat er rondloopt. Honkbalfans gaan er vanuit dat Jones zowel voor Curaçao, Nederland als de Verenigde Staten veel gaat betekenen. Iedereen lijkt het erover eens dat de pas achttienjarige outfielder een grootse MLB-carrière voor de boeg heeft. Verbazing is er dus niet dat hij afgelopen nacht al gedraft is.

De MLB-draft is een manier om nieuwe, vaak jonge spelers over de teams voor het nieuwe seizoen te verdelen. Druw Jones werd op zijn middelbare school al verkozen tot beste speler van het jaar en slaat door nu al mee te doen aan de MLB-draft, de universiteit over. Om de MLB-geschiedenis van zijn vader te evenaren, daarvoor moet Druw Jones van heel goede huize komen. Hij werd gezien als één van de beste spelers van de Amerikaanse competitie.

De MLB zie je live bij ESPN.