<
>

Dodgers winnen van Braves, spectaculaire schuiver bij overwinning Rays

LA Dodgers heeft de wedstrijd tegen Atlanta Braves met 5-3 weten te winnen. In de kraker tussen de laatste twee MLB-kampioenen stond Kenley Jansen tegenover zijn oude werkgever. De wedstrijd ging lang gelijk op, maar in de elfde inning wisten de Dodgers het verschil te maken. Door de van richting veranderde slag van Taylor wisten de Dodgers de 4-3 te maken. Hij liep uiteindelijk zelf de 5-3 binnen.

Gregorius verslaat Profar

Didi Gregorius heeft met zijn Philadelphia Phillies de San Diego Padres weten te verslaan. De ploeg van Profar stond in de de derde inning nog met 5-3 voor, maar de Phillies bogen de wedstrijd daarna totaal om. Mede dankzij de home-run van Schwarber wist Philadelphia in een keer drie scores te maken. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 8-5 in het voordeel van de Phillies.

Prachtige schuiver Arozarena

In de 4-2 overwinning van Tampa Bay Rays op Pittsburgh Pirates stal Randy Arozarena de show. Met een geweldige schuiver wist hij het tweede honk te bereiken. In eerste instantie gaven de scheidsrechters aan dat Arozarena net werd aangetikt, maar na de review bleek dit niet het geval te zijn. Het leverde een spectaculaire slow-mo op.